Невяна Владинова: Да истина е новината за Боряна Калейн, само тя знае какво ще ѝ коства това

7 Dni Sport28.09.2022
Боряна Калейн,

Вицепрезидентът на федерацията ни по художествена гимнастика Невяна Владинова говори по много теми, включително за успеха на отминалото световно първенство в София, където нашите взеха две титли и общо шест медала, за своята кариера като гимнастичка и за работата си във федерацията.

„Успехът на световното бе много голям. Ансамбълът ни изненада. Очаквахме да са в тройката и да вземат квота. Това бе задачата пред тях. Но те станаха световни шампионки, като всички бяха дебютантки в този отбор. Треньорката Весела Димитрова подмени почти целия състав, промени и съчетанията, но това се оказа успешно“, зави Владинова пред колегите от „Мач Телеграф“ за 12-я им епизод на тяхния подкаст.

Тя разкри, че Боряна Калейн, която се разболя преди Световното и не участва, е по-добре в момента: „Вече е по-добре. Вкъщи си е, почива си. Още вървят изследвания, за да се разбере какво и е. Тя според мен ще се върне на голямата сцена. Говорила е с Бранимира Маркова наскоро и вече е по-ентусиазирана.

Мисля, че с помощта на психолог и на всички нас във федерацията, тя ще се завърне. Достатъно е силна, достатъчно е харесвана и обичана, и се надявам да се справи. Но само Боряна си знае какво ще ѝ коства това“, допълни Владинова.

Снимка: Българска федерация по художествена гимнастика / Анна НедковаЗа нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ