Александър Лазаров излиза срещу класен съперник на София Оупън 2022

7 Dni Sport28.09.2022
Александър Лазаров.

Освен Григор Димитров, българските фенове на тениса ще имат удоволствието да наблюдават и още един роден представител в днешния ден на турнира Sofia Open. Става дума за Александър Лазаров, който се изправя срещу тежкото италианско препятствие Лоренцо Музети. Мачът ще стартира не преди 19:30 часа, а сблъсъка може да го наблюдавате по DIEMA SPORT 3.

Лазаров се намира в страхотна форма, след като в последните си 12 мача на твърда настилка има едва две загуби. Последната му победа беше именно тук на Sofia Open, в първи кръг срещу Иржи Лехечка с 0:2 сета. Чехът е 74-ти в световната ранглиста, но 334-ия Лазаров определо успя да го шокира, след като допусна само един пробив в цялата среща и се поздрави заслужено с успеха.

Лоренцо Музети загуби на Ю Ес Оупън от съперника на Гришо – Иля Ивашка. Италианецът е смятан за един от перспективните играчи в тениса, като е 30-ти в ранглистата, а е едва на 20 години. Музети е десничар, а бекхенда изпълнява с една ръка.

Българските фенове днес ще наблюдават двама родни представители – Григор Димитров и Александър Лазаров, като се надяваме и двамата да продължат напред към четвъртфиналите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ