Николай Киров: Искам нападател от ЦСКА до края на сезона

7 Dni Sport26.09.2022
Славия - Берое, Николай Киров

Старши треньорът на Берое Николай Киров-Белия иска да задържи нападателя Калоян Кръстев до края на сезона, разбра „Тема Спорт“. Както е известно, той е под наем при заралии от ЦСКА.

Срокът на преотстъпването обаче е до края на календарната година. Специалистът се надявал, че ръководството ще успее да убеди колегите си от „Армията“ футболистът да остане до края на кампанията. Кръстев се вписа отлично в Берое и веднага започна да бележи. Белия се надявал, че той ще е решението за тима му на върха на атаката не в краткосрочен, а в по-дългосрочен план. Както е известно, ЦСКА даде още един нападател на зелено-белите – Митко Митков. Той обаче е контузен и все още се възстановява. Митков е под наем до края на сезона, тъй като на този етап не можа де е пълноценен за старозагорци.

Те пък не успяват засега да намерят съперник за още една контрола преди двубоя с Левски. Домакинството срещу сините е на 3 октомври (понеделник) от 20:00 часа. Желанието на старши треньора Николай Киров бе за още една проверка. В петък Берое победи с 2:0 дубъла на Ботев Пловдив в Коматево. С оглед това, че е възможен още един спаринг, Белия изтегли този с втория състав на канарчетата за петък. От Берое обаче не успяха да намерят противник, срещу който да играят.

Николай Киров е изразил съжаление, че клубът не успя да се разбере с крилото Момчил Цветанов. Бившият национал тренира няколко дни със заралии, но до договор не се стигна. Чико избра да продължи кариерата с гръцкия втородивизионен Анагенисис Кердица. Там ще получава повече от това, което на този етап можеше да му предложи Берое.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ