Старши-треньорът Ники Митов пред завръщане в Хебър Пазарджик

7 Dni Sport23.09.2022
Хебър - ЦСКА, Николай Митов

Хебър ще търси нов старши треньор. Въпреки, че ръководството засега гласува доверие на италианеца Фулвио Пеа, сънародниците му от управата баха разжалвани.

Кметът на Пазарджик Тодор Попов разкритикува остро представянето на отбора от началото на сезона, както и въпросните италианци. Въпреки, че Пеа все още е наставник, в Хебър търсят нов вариант за поста. При първия опит те са ударили на камък, пишат колегите от „Тема спорт“.

От клуба са потърсили Димитър Димитров-Херо. Той е бил категоричен, че е обещал да започне работа в Спартак Варна. Очаква се от януари специалистът да поеме соколите, които сега са водени от Тодор Киселичков. Димитров и в момента помега на младия треньор, но от Нова година се очаква изцяло да поеме юздите, а Киселичков да остана в щаба му.

В този на бъдещия нов наставник на пазарджиклии пък ще продължи да бъде Владимир Манчев. Той в момента помага на Фулвиое Пеа, но при очакваната раздяла с него ще остане.

Най-близо до поста е Николай Митов, който вкара Хебър в елита. Той на няколко пъти бе забелязан при домакинствата и дори гостуванията на пазарджиклии на трибуните. Наскоро феновете излязоха с позиция и поискаха Николай Митов отново да застане начело на зелените.

Очаква се бившият треньор на Левскки, Септември Сф, Монтана да изгледа утре на живо контролата на Хебър срещу Славия на стадиона в „Овча купел“. През зимата предстои и раздяла с не малка част от чуждестранните футболисти, които бяха доведени от италианците и за момента разочароват.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ