Саша Илич е разгневен, обърна се към Ганчев: Давай да го правим, по този начин няма да стане

7 Dni Sport23.09.2022
Левски - ЦСКА, Саша Илич

Отминаха няколко дни от загубата на ЦСКА в дербито срещу Левски с 0:2. „Червените“ изиграха втори пореден беличен мач срещу вечните си съперници след изгубения финал за Купата през май месец.

Въпреки отминаващите дни Саша Илич продължава да е разгневен и не крие тези свои емоции при разговорите на най-високо ниво в ръководството на ЦСКА. Сърбинът е бил категоричен, че така няма да се получи и ще вземе мерки, част от тях ще бъдат следните. Някои от играчите, на които той продължава да гласува доверие, а те от своя страна не спират, да го разочароват, ще седнат на пейката, за да преосмислят игровото си поведение.

Твърди се, че един от тези играчи е Лазар Туфегджич, който е футболист, на който Илич разчита много. Привлечен бе след, като се плати трансферна сума за него, но се вижда, че към момента той не може да отлепи и да покажа това, което истински може. В тази ситуация го има и фактора, че Туфа не играе на титулярната си позиция в ЦСКА, но това се налагаше заради липсата на флангови нападатели до този момент. След паузата Илич ще може да използва Кареасо и Александров по крилата, което ще отвори място на Лазар зад нападателя. Там ще се появи и Жираир Шагоян. Играч, който феновете на ЦСКА нямат търпение да видят в действие.

Програмата на „червените“ след паузата започва с домакинство на Пирин Благоевград, а следе това след гостуване срещу Лудогорец в Разград на „Хювефарма Арена“. „Армейците“ ще се опитат, да постигнат победа, която да им върне загубените точки и разлика, която се отври след поражението във Вечното дерби.

От своя страна Саша Илич получи първи сериозни критики след мача с Левски. Те дойдоха от родни специалисти, легенди и фенове на ЦСКА, но въпреки това запалянковците са категорични, че на треньора трябва да му бъде дадено достатъчно време, за да наложи и изпълни идеите си в отбора от стадион „Българска армия“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ