Левски започна своя мач и извън терена

7 Dni Sport23.09.2022
Левски - Лудогорец, Фенове

Няма спор, стана интересно на „Герена“. Както се казва – стана мач! Само че този път мачът е извън очертанията на игрището. Където е Левски, винаги има шоу. Тези думи на Станимир Стоилов се отнасяха за спортно-техническия възход на сините. Сега обаче имаме пробуждане не само на отбора, но и на клуба Левски.

Случайно съвпадения на дати и исторически събития е, че от „Герена“ обявиха независимост от БФС в навечерието на празника за Независимостта на България. Накратко:

Левски и друг път е наказван с лишаване от домакинство, както и със затваряне на трибуните на стадиона. Левски и друг път не е наказван за едни и същи провинения. Левски и друг път е писал гневни декларации, писма, обръщения и други от този ред заради безпринципни решения на футболната централа. Самата футболна централа и друг път е отменяла или намалявала санкции.

В момента обаче имаме малко по-различен казус От клуба накратко казаха на Борислав Михайлов да ходи някъде да събира гъби и билки, ако не отмени наказанието Левски да приеме Ботев Пловдив на празни трибуни. Сам по себе си този ултиматум е взривоопасен и може да прати футбола ни в съвсем друга посока, да тласне първенството в хаос, а с навлизането на вероятна серия от парламентарни избори, това може да разклати и спокойствието на гражданите.

Автор: Желю Станков / „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ