Кирил Милов: Ще Ви кажа цялата истина за трагедията преди Световното в Рим

7 Dni Sport22.09.2022
Кирил Милов,

Кирил Милов се превърна в лидер на мъжкия национален отбор по борба със своите резултати.

Европейския шампион достигна до два финала на световни първенства за последните четири години. Талантът от Дупница доказа на какво е способен въпреки всички изпитания на съдбата.

В най-откровеното си интервю пред колегите от „Спортната Джунгла“ – Кирил Милов разкрива някои от най-тежките мигове в неговия живот, включително и кончината на неговия баща Милен. Националът сподели как е успял да се мотивира в тези моменти, за да продължи със своето спортно развитие.

„Оправдания не трябва да търсиш. Вината трябва да търсиш в себе си. Преди самото състезание съм имал контузии и проблеми, но нямам право да се оправдавам. Трябва да стисткаш зъби и да продължаваш напред.“

„Историята е дълга от няколко месеца ходихме по болници, но аз имах цел, която той много подкрепяше. Той не може да ме види Световен шампион, но се надявам някога да ме види от горе. Отидох за Световна титла, но взех второ място.“

Как е заминал за световното четири дни след смъртта на баща му?

Каква е целта на олимпиадата в Токио 2020?

Защо е искал да се откаже?

Как попада по една случайност в залата по борба?

Защо не е ходел на тренировки?


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ