Дясната ръка на Димитър Бербатов: Знам единствена грешка на Гриша Ганчев и ще Ви я кажа

7 Dni Sport22.09.2022
Гриша Ганчев,

Футболният агент Емил Данчев сподели мнението си относно състоянието на „червените“, загубата от Левски (0:2), ситуацията в първенството и националния отбор.

„За мое съжаление, както и на останалите привърженици на ЦСКА, дерби нямаше. В този мач нищо не вървеше при „червените“. Никаква идея, никакъв замисъл… Видяхме някакви индивидуални опити на база на качествата на някои от футболистите, като визирам основно Линдсет, но това изобщо не е достатъчно. Мотивацията на отбора бе ниска, докато Левски бяха на другия полюс.

Независимо от някои колебливи резултати по отношение на игра и идея, „сините“ вървят нагоре и ако не този сезон, то през следващия ще се борят за нещо по-сериозно.

От моя дълъг, дълъг опит знам няколко основни неща. Първо – ръководството е осигурило всичко необходимо и единствената им вина е, че не е избран най-подходящият екип, който да ръководи ЦСКА“, заяви Данчев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ