Кристиан Василев от Световно първенство в Рачице, Чехия: Да, информацията отговаря на истината

7 Dni Sport22.09.2022
Кристиан Василев - скиф

Бронзовият медалист на скиф от Евро 2022 Кристиан Василев изненадващо не успя да се класира на полуфинал на Световното първенство по гребане в Рачице (Чехия).

Василев финишира 6-и в своята 1/4-финална серия и изненадващо не успя да се класира за полуфиналите, въпреки че спечели предварителната си серия убедително на старта на Мондиал 2022.

“За съжаление днес приключва участието ми на световното първенство. Причината е, че от 2 дни съм болен, с висока температура и болки в гърлото. Направих всичко, което можах за да опитам да стартирам днес, но просто вече нямах сили да се състезавам. Не съм си представял, че най-успешният ми сезон може да приключи по такъв кошмарен начин. За втора година подред изпадам в такава ситуация и отново на най-важното състезание. Не знам дали е просто много лош късмет или аз нещо някъде бъркам. А може и да има някаква друга причина…

На всички хора, които цяла година ме подкрепят – огромно благодаря! Не знаете колко много ми помагате!”, написа Кристиан Василев в официалните си профили в социалните мрежи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ