„Имам записа с Гриша Ганчев. Ще Ви кажа истината – цялата“

7 Dni Sport22.09.2022
Гриша Ганчев,

„Вчерашният ден пак предложи горещи страсти за на феновете на ЦСКА. При нас просто няма как да е спокойно, активира се опорката със записа с Г-н Гриша Ганчев. И какво ще реши този запиз? Защо се хвърля в пространството, вдига пушилка и то дам. Аз лично съм слушал и имам част от този запис. Грозни са думите, да потвърждавам го. Двете страни се обвиняват и на никой „армеец“ не би му станало приятно, но всичко което го има в него, ние сме го видяли и чули и в интервюта и сме го прочели и сме го видяли в ежедневието си на фенове.

Именно затова не разбирам, защо изобщо се повдига темата все едно това е запис, който ще промени нещо. Още повече, че срещата между Ганчев, Младенов и феновете е бил записвана именно по желание на собственика на ЦСКА.

Не са се разбрали, разделили са се. ЦСКА пое по нов път с нов треньор, Стойчо си избра, къде да отиде. Не може ли да се спре тази постоянна атака и да се остави Илич да работи.

Спокойствието ражда успеха. В тези думи съм се убедил през годините.“

– Йоан Иванов фен на ЦСКА


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ