Кръстаич дава капитанската лента на Кирил Десподов

7 Dni Sport22.09.2022
кирил десподов

Новият селекционер на националния тим Младен Кръстаич ще даде капитанската лента на звездата на Лудогорец Кирил Десподов. Неговото решение изглежда напълно логично с оглед на факта, че крилото е с най-много мачове от настоящите национали – 31, както и с най-много голове – 6.

Освен това, лидерските му качества са добре известни, като в клубния си тим е втори капитан след Антон Недялков. Все пак, левият бранител има по-дълъг стаж в Разград от Десподов, като дойде при “орлите” през 2018 година, а Кирил – през 2020-a, пишат колегите от „Тема спорт“.

Иначе асът на Лудогорец получаваше лентата и от бившия селекционер Ясен Петров, но все пак титулярни капитани бяха Николай Михайлов и Георги Костадинов.

Сега се очаква Антон Недялков да бъде втори капитан на националния отбор, а трети да е Радослав Кирилов, който носеше лентата, докато беше част от Славия, преди да премине във ФК ЦСКА 1948.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ