Георги Йомов: Ще кажа цялата истиина

7 Dni Sport22.09.2022
ЦСКА - Македония Гьорче Петров, Георги Йомов

Звездата на ЦСКА – Георги Йомов проговори за допинг скандала, който заплашва да провали кариерата му.

Крилото, който досега беше неизменна част от националния отбор, е със спрени състезателни права, след като даде положителна проба за забранени субстанции след мача с Македония (Гьорче Петров) в Лигата на конференциите.

Докато предпочиташе да не казва нито дума, доста хора и медии се редуваха да се упражняват около събитията, без да знаят каквито и да е факти за тях. Именно това е направило много лошо впечатление на Йомов, който доскоро отнасяше само и единствено похвали за изявите си с червената фланелка.

Именно това го накара да заяви в прав текст, че съвсем скоро ще каже цялата истина. “Не искам да коментирам, до седмица всичко ще стане ясно”, бяха точните думи на Георги Йомов пред колегите от “Мач Телеграф”. Националът ще пледира “невинен” на изслушването.

В медиите се тиражират различни информации с какво точно е хванат Йомов, но всички в “червения” лагер са убедени, че той няма вина за това и го подкрепят в трудния момент.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ