Щангистите ни тренират без пари, дължат им по 4 заплати

7 Dni Sport20.09.2022
Вдигане на тежести, Божидар Андреев

Едни от най-добрите ни щангисти тренират без пари за предстоящото световно първенство в Богота (5-16 декември). Колегите от „бТВ“ съобщават, че избраниците на треньора Иван Иванов не са получавали заплати от 4 месеца. За последно те са взели премии за европейското първенство.

В края на юли се появи информация, че бившият президент на федерацията Неделчо Колев и настоящият Ариф Маджид водят разговори за преодоляване на кризата, но явно те са без резултат.

На 28 май 2021 г. с 24 гласа „за“ и 5 „въздържал се“ от 30 присъстващи представители на общо 34 клуба с лиценз, Общото събрание избра за президент на централата именно Маджид. Процедурни спънки обаче все още бавят вписването в съда на новоизбраната управа.

Тимът ни се готви в залата в „Дианабад“ в столицата. На предходния лагер във Варна е бил и Божидар Андреев, който сега е по лични дела в Сливен. Очаква се скоро към подготовката да се присъедини и Карлос Насар.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ