Възлюбената на Григор Димитров – Лолита Османова го направи в асансьора

7 Dni Sport20.09.2022
Лолита Османова,

Най-добрият тенисист на България – Григор Димитров и половинката му Лолита Османова са много влюбени. Двама прекарват всяка една свободна минута заедно и се радват на живота. Това се случва точно в момента, в който тяхната връзка удря две години. В момента обаче те са на малко различни вълни.

Гришо се готви усилено във фитнеса и на корта за предизвикателството София Оупън 2022, а „Рейна“, както е едно от любимите ѝ обръщения на красавицата е в поредица от рекламни фотосесии. Именно поради този факт Османова бе оплюта от някои от своите последователи. „Тя винаги е направена и снимана от професионален фотограф, затова изглежда толкова перфектна, какво ни се прави на интересна“, пишат ядосани руснаци под снимките ѝ.

Лолита обаче волно или неволно им отговори, като си пусна снимка със собствения телефон от асансьора. Там тя изглежда още по-добре. „Видяхте ли се хейтъри такива, Лоли е толкова красива независимо дали е пред прожекотрите на снимачната площадка или пък под светлините в асансьора. Прекрасна и толкова земна и човечна, затова толкова я обичаме“, пишат пък нейни защитници също от Русия.


Въпросната снимка на Лоли Османова в асансьора направена с личното ѝ смартфон устройство.

Очаква се руската красавица да пристане в България заедно с Григор Димитров в следващите дни за надпреварата от сериите „АТП 250“, които ще се проведат в зала „Арена Армеец“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ