„Да в ЦСКА има такива, 100% Ви казвам това е истината и меко казано е недопустимо“

7 Dni Sport19.09.2022
Левски - ЦСКА, Уелтън, Иван Турицов

Левски взе второ поредно издание на Вечното дерби, този път „сините“ победи ЦСКА с 2:0, а феновете на „червените“ са бесни и търсят причини за поражението на любимия им клуб. Александра Любенова публикува своята позиция в социалната мрежа Фейсбук и разказва, че според нея причината за цитираме „бездушната игра на нашите играчи е в това, че не всички обичат емблемата и осъзнават за какъв клуб става въпрос“.

Цялото четиво написано от Г-ца Любенова:

„Боли ме от загубата, а още повече от това, че падаме за втори път от този съперник без да им уцелим вратата, за мен това е недопустимо и се дължи на факта, че не всички наши играчи знаят какво означва емблемата. Те не обичат клуба истински. Това ме кара да си мисля факта, че ние не можем да им уцелим вратата в мач за трофей, а после и в такъв, в който залога ни е да останем на чело в класирането и да бъде непобедени.

Тотално ни надиграха, това ме боли да си го призная, но е абсолютен факт, бяха по-добри, както днес така и на финала, мачове като тези не се играят, те се печелят. Въпреки всичко, аз давам пълния си кредит на доверие за Саша Илич. Този човек може и знае, как да направи процесите, че ЦСКА да печели наред.“, пише фенката.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ