Четири месеца по-късно Иван Велчев каза истината за финала за Купата на България

7 Dni Sport18.09.2022
Иван Велчев,

Лидерът на Сектор „Г“ – Иван Велчев отговаря на въпроси на „червени“ фенове, след като обяви снощни, че Сектор „Г“ няма да се завърне в мача с Левски, а ултрасите ще гледат двубоя от телевизори на стадион „Българска армия“.

Публикуваме някои от въпросите, както и отговорите на Иван Велчев:

– „Велчев… до кога ще правим кеф на синята измет. На тях им пука ли че неможем да се съберем.? И на другия ден да се ширят че са най великата публика.Кур за ЛеФски оле оле оле.ВЪРНЕТЕ СЕ АКО ОБИЧАТЕ АРМЕЙСКАТА ОБЩОНОСТ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.“

– Кеф им направиха някои наши играчи и ръководители на 15 май.

– Обаче, като сте сърдити, бъдете до край! Това, че ми излизат реклами на Северна трибуна, придаващи фланелки с марка ЦСКА, в момент на бойкот, си е жив оксиморон! Много жалко ще изглежда стадиона утре, за мен това си е предателство! А тези, които защитавахте и в които се кълняхте са при числото! Защото винаги са били сребролюбци и интересчии.

– Предателството беше през цялата пролет, а това ,че някои се правят ,че не виждат не е наш проблем.

– Винаги верни ,Иван !!! Какво значи “Винаги верни” за вас, как го тълкувате?! “Винаги верни” въпреки всичко, за ЦСКА!!! ЦСКА!!! Нима има някой по-голям от ЦСКА?! Его, ГГ, всичко е в пъти по-ниско от ЦСКА!!! Винаги верни…. дали……

– Винаги верни на каузата ЦСКА, а каузата ЦСКА е много повече от игрички на дребно и един мач срещу ония. Да се бориш да запазиш армейският дух е кауза която не всеки разбира. Винаги верни на ЦСКА ,който е носител на армейските ценности ,и зачита завета ,който са оставили велики играчи носили червената фланелка. Ако за някой винаги верни е да отидем на стадиона въпреки потъпкването на армейството ,то нашата цел е да не позволим армейският дух да бъде пречупен ,а отбора славизиран.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ