Христо Стоичков се срещна с легендите на Испания

7 Dni Sport18.09.2022
Христо Стоичков, Фернандо Торес

Най-успелият български футболист Христо Стоичков продължава обиколката си в Испания. Камата представя автобиографията си в страната, в която достигна световна слава с екипа на Барселона. Междувременно, бившият нападател се срещна с някои от най-значимите фигури в испанския футбол. Той публикува в социалните мрежи снимки с Висенте Дел Боске – човекът, извел Ла Роха до световната титла през 2010 година, както и с част от тогавашните звезди на „фуриите“ – Фернандо Торес, Давид Вийя, Чаби Алонсо и Жоан Капдевила.

„Със световните шампиони от 2010 година. Беше удоволствие да поговоря с вас, много ви благодаря“, написа под фотосите Стоичков.

В навечерието на дербито между ЦСКА и Левски Ицо посети една от тренировките на „червените“ и надъха футболистите. На заниманието присъства и Димитър Пенев.

През последните седмици Стоичков се е заел с амбициозната задача да вземе интервюта от всички живи голмайстори на световни първенства.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ