Смяна по високите етажи на Българската федерация по волейбол

7 Dni Sport16.09.2022
Любо Ганев

На заседанието си от 13 септември УС на БФВ взе решение да бъдат проведени избори за нов Управителен съвет на следващо Общо събрание на федерацията.

Управителният съвет ще бъде намален до 17 души. Взетото решение е базирано на ангажиментите, поети от настоящото ръководство, преди встъпване в длъжност на 13 март 2020 г.

„Опитваме се да бъдем последователни в изпълнението на обещанията към волейболната общественост, която ни гласува доверие преди повече от две години. Настоящото решение е демонстрация именно на това.

Вероятно е дошъл и момент да тестваме това доверие преди изтичането на настоящия мандат, който приключва в края на 2024 г. Надяваме се, че следващият състав на Управителния съвет ще бъде по-оптимален и оперативен, като всеки член допринася максимално със своята експертиза, контакти или възможности за подпомагане на финансовото състояние на нашата федерация“, споделиха от ръководството на БФВ.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ