„Да информацията за Славко Матич и отбора на ЦСКА отговаря на истината“

7 Dni Sport15.09.2022
Саша Илич, Славко Матич

„Саша Илич си има добър приятел и гръб в лицето на сънародника си Славко Матич. Днес ги видях да си пият кафето в столичен мол и да говорят, надявам се за футбол и стратегии, как Саша да победи Левски в дербито.

Това е прекрасно според мен и ми даде повод за размисъл върху темата, защо сърбите са толкова напред във футбола, а и доста други нещата в сравнение с нас. Защото при тях злобата и завистта няма нищо общо с нивата, в които я има у нас.

Двама сърби си помагат – нищо по нормално няма от това. А в България обратни примери, колкото щеш. Та приятелите от „Плоски“ ли не бяха, какво ли друго не беше, иначе сега се уважават, но това е разговор за друга тема и пост. 

Според мен треньора на Септември е спомогнал и за преминаването на Симеон Александров в ЦСКА. Със сигурност е имал глас, къде да отиде играча, чува се, че са го искали и от Локомотив Пловдив и Александър Томаш е бил много настоятелен, но ние все пак сме ЦСКА.

Много се радвам, че Саша и Славко са приятели и си помагат отборите, да им вървят напред, това е пътя“, пише Стоимен Жиликовски в своя Фейсбук профил в навечерието на Вечното дерби.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ