Любо Пенев: Сердюк ще играе утре, имаме уредена контрола за паузата

7 Dni Sport15.09.2022
ФК ЦСКА 1948, Любослав Пенев

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори пред медиите преди двубоя със Септември. Двата тима се изправят един срещу друг утре (16.09) от 19:30 часа, а наставникът призна, че новото попълнение на “червените” Евгений Сердюк е готов за игра и ще вземе участие в мача.

„Моето впечатление е, че въпреки че са млади футболисти и българи, Септември играят добър футбол. Това е много важно и по този начин може да се оцени работата на треньорското ръководство.

Сердюк ще е в групата и ще вземе участие. Добро е състоянието му. Готов е, не само той, а и целият отбор. Колко минути ще играе, не мога да ви кажа.

Имаме уредена контрола за паузата, датата и часът са ясни. В момента тя не е на дневен ред, имаме важен мач утре. Никакво подценяване. След това ще мислим за контролата. Програмата ни е направена. Основното ни е днешната тренировка и утрешния мач.

Похвалих момчетата след загубата, както правя след мачовете обикновено. Някои от нещата се получиха, но други не станаха така, както ние искахме. Не е тайна, ние сме отбор, който създава много голови ситуации и трябва да сме внимателни пред противниковата врата. За да израстваме, трябва да вкарваме голове, а като вкарваме, е логично да побеждаваме”, заяви Пенев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ