Новата перла на Лудогорец ще има специална подкрепа в Севиля

7 Dni Sport15.09.2022
Лудогорец - Рома,

Новата перла на Лудогорец – Густаво Нонато ще има силна подкрепа в днешния мач с Бетис от Лига Европа. На трибуните на стадиона в Севиля ще бъде неговият баща, който се качи в самолета от Варна заедно с отбора от Разград.

Нонато донесе историческата победа на „орлите“ с 2:1 срещу Рома преди седмица на „Хювефарма Арена“, пишат колегите от „Мач Телеграф“.

Тази вечер новото бразилско попълнение на Лудогорец ще има възможност да се изправи срещу доскорошния си съотборник във Флуминензе – Луис Енрике. Двамата играха заедно в бразилския гранд до март тази година, когато Бетис купи крилото за 9 млн. евро.

Сисиньо пък се познава добре с друг играч на днешния съперник на разградчани – централния нападател Вилиан Жозе. Двамата са били съотборници в бразилския Сантос през 2013 г. Жозе вкара и двата гола за победата с 2:0 на Бетис в гостуването на ХИК Хелзинки в първия кръг на Лига Европа.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ