„Това, което Ви казва Димитър Кузманов не отговаря на истината. Излъга Ви в очите.“

7 Dni Sport15.09.2022
Димитър Кузманов

От официалната Фейсбук страница на „ТК „Локомотив Пловдив“:

„Уважаеми приятели на тениса,

Управителният съвет на ТК“Локомотив-Пловдив“ е силно огорчен от публикацията на Димитър Кузманов в личния му електронен профил относно ситуацията в клуба ни!Фактите,които са изложени,абсолютно НЕ отговарят на истината.Те представят настъпилите промени след 15.05.2022/ ОС на клуба с избор за нов УС в невярна светлина!

След анализ на моментното състояние в клуба,бяха набелязани мерки единствено и само в интерес на подобряването на работата в клуба.Болшинството от служители в клуба приеха предложените промени и продължават да работят задружно и в момента.

УС никога не е отричал приноса на фамилия Рангелови и Димитър Кузманов в успехите,постигнати от близо 100-годишния ни клуб.

Напротив,благодарността и уважението винаги са били на лице.Затова и на тримата условията и възможностите за осъществяване професионално на работата им винаги са били осигурявани на най-високо ниво.Това,разбира се,важи за абсолютно всички служители в клуба,който и занапред ще се стреми да се слави със своята история,успехи,спазване на правила и висок морал!

Напускането на клуба от Дора и Стефан Рангелови е лично тяхно решение.

Новият УС на клуба ще насрочи съвсем скоро първа своя официална пресконференция,на която ще представи вижданията си за развитие на клуба.

УС на „ТК Локомотив-Пловдив“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ