„Да истина е любимец на Илич отпадна за Вечното дерби, не издържа медицинските тестове“

7 Dni Sport15.09.2022
ЦСКА, Саша Илич

Универсалният флангови футболист на ЦСКА – Асен Дончев няма да бъде на разположение на треньора Саша Илич за вечното дерби с Левски в неделя. Младежкият национал получи контузия в коляното в края на двубоя срещу Славия, която ще му попречи да вземе участие в сблъсъка със сините.

20-годишният играч е много полезен за сръбския наставник, като му дава опции както отдясно на отбраната като алтернатива на Турицов, така и в по-предни позиции, съобщават колегите от „Тема спорт“.

Дончев се радва на сериозно доверие от специалиста, като е записал 6 участия в първенството и две в Лигата на конференциите. Допусна голяма грешка за гола на Сейнт Патрикс при загубата с 0:1 в София, но тя не се оказа фатална, след като армейците победиха с 2:0 в Дъблин.

Младокът се реваншира по най-добрия начин, като донесе успеха с 1:0 над Черно море с красиво попадение в последния четвърт час на сблъсъка, след като се бе появил от резервната скамейка. Все още не е ясно колко време Дончев ще отсъства от терена.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ