„Истина е проведе се среща за бъдещето на Левски с новите кандидат-собственици“

7 Dni Sport15.09.2022
Левски, Наско Сираков

Ръководството на Левски, представено от мажоритарния собственик Наско Сираков, изпълнителния директор Ивайло Ивков, треньора Станимир Стоилов, члена на Надзорния съвет Петър Ганев и човек от тръст „Синя България“, е провело среща във вторник с хора на потенциалния инвеститор „Sport Republic”.

Разговорът между двете страни се е провел във вторник преди тренировката на отбора, пишат колегите от „Тема Спорт“. Обсъдени са бъдещите платове на групировката за придобиване на мажоритарния пакет от акции на Левски. Двете страни са провели конструктивен разговор и са планирани нови такива срещи.

Както е известно, в началото на седмицата „Sport Republic”, ръководена от сръбския милиардер Драган Шолак, са останали изключително доволни от резултатите на извършения одит на футболния клуб. Много е вероятно сделка за придобиването на мажоритарния пакет от акции на „сините“ от страна на групировката да бъде финализирана до края на годината.

Очакванията са представители на „Sport Republic” да присъстват на предстоящото дерби с ЦСКА в неделя. Хора на компанията вече посетиха няколко мача на Левски. Гледаха финала за купата на България срещу ЦСКА, реванша от полуфиналите на турнира срещу Лудогорец и първия мач срещу ПАОК в Лигата на конференциите.

Припомняме, че „Sport Republic“ купи в началото на януари тази година елитния английския Саутхямптън. През август месец групировката прибави и втородивизионния турски Гьозтепе към портфолиото си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ