„Уж Берое е много зле и е трагедия, а всички доказани специалисти се натискат да водят отбора“

7 Dni Sport14.09.2022
Берое - Локомотив Пловдив,

Председателят на СНЦ „Сдружение за подкрепа на футбола Берое“ адвокат Светослав Миневски коментира новостите около старозагорския клуб и вероятния нов старши треньор на представителния тим.

„Петър Хубчев постъпи изключително коректно с клуба. Изтъкна като причина за раздялата множество лични доводи. Те не са свързани с Берое, не са и финансови. Хубчев заяви, че няма претенции към клуба.“, каза адвоката пред колегите от „Тема спорт“.

„Моментното десето място бюджетно отговаря на позицията ни спрямо конкурентите. Наясно сме, че с Хубчев можем да се гледаме откровено в очите при нова среща. Той има сантименти към Берое и ще работи в полза на клуба, където и да се намира, макар и без договор. Благодаря му, че ни помогна в труден момент“, допълни Миневски.

„В Берое треньорска криза няма, както и няма свободен български треньор, чието име да не е било предложено на изпълнителния директор на Берое Стелиян Попчев и на председателя на Съвета на директорите Желязко Динев. Уж Берое в момента е много зле и едва ли не всичко тук е трагедия, а всички доказани родни специалисти, се натискат да работят при нас. Явно Берое е марка, а Стара Загора е град, привличащ спортните хора“, добави адвокатът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ