„Знам какво ще се случи в Сектор „Г“ в неделя“

7 Dni Sport14.09.2022
ЦСКА - Левски,Иван Велчев

Бившият вратар на ЦСКА – Ивайло Петров направи изказване от Аржентина, където изгледа дербито между Бока Хуниорс и Ривър Плейт.

Един от любимците на сектор „Г“ се надява организираните фенове от Северната трибуна да се завърнат за дербито с Левски през уикенда, пишат колегите от „Тема спорт“.

„Не вярвам сектор „Г“ да остане празен. Искрено се надявам организираните привърженици да покажат, че обичат отбора, и да се върнат на трибуните. Дори да не го направят, съм убеден, че има достатъчно хора, които обичат ЦСКА и ще бъдат там – в свещената Северна трибуна.

В тази връзка искам да ви кажа нещо – посетих стадиона на Ривър Плейт. И знаете ли какво видях? Във феншопа им има само фланелки и нищо друго, а седалките на „Ел Монументал“, който отвън е прекрасен, не са седалки, а някакви окаяни пейки с изпочупени дъски. Но никой не се сърди и не отказва да ходи на мачове. Напротив. Стадионът е винаги пълен, а билет е трудно и дори невъзможно да се намери“, заяви Пифа.

„И аз знам Пифа, знам какво ще се случи в Сектор „Г“ в неделя, ще отидат хората, които истински обичат ЦСКА, колкото толкова, каня всички мои братя и сестри. Обичаме Ви и ще бием Левски, заедно ние и футболистите. По-добри сме“, пише Петър Семеков, като коментар на думите на Ивайло Петров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ