Истината за Едмонд Назарян, финала на Световното срещу Шаршенбеков и миговете след мача

7 Dni Sport14.09.2022
Едмонд Назарян,

Едмонд Назарян спечели втори сребърен медал за българските национали по борба класически стил на световните финали в Белград, след като отстъпи на Жоламан Шаршенбеков (Киргизстан) на финала в категория до 60 килограма.

20-годишният Назарян, син на двукратния олимпийски шампион Армен Назарян, записа две точки при 0:7 за съперника, но не успя да се върне в двубоя и в крайна сметка Шаршенбеков спечели с 11:2.

Така българските национали класически стил завършиха турнира с два сребърни медала, след като вчера такъв заслужи и Кирил Милов в категория до 97 кг.

По този начин българският национал спечели трето отличие тази година след титлата на европейския шампионат до 20 години и среброто при мъжете.

„Искам да знаете истината за Едмонд Назарян и, че това което прави той на 20 години е достойно за уважение и дори много повече. Титлите ще дойдат, единственото което трябва да правим е да се гордеем и да го подкрепяме и да сме благодарни, че го прави за България“, пише Иван Кирилов, който е ядосан на коментарите, че Едмонд Назарян се бил провалил на финала.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ