Бербатов и Стилиян Петров подкрепиха „Избери Живота“ #СприНавреме

7 Dni Sport13.09.2022
Screenshot 2022-09-13 at 7.51.36

Трима от най-популярните имена в българския футбол застанаха зад инициативата „Избери Живота“ #СприНавреме. Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Христо Йовов позираха заедно с тениски, брандирани с логото на инициативата. Трите легенди заявиха, че подкрепят „Избери живота“, за да призоват младите хора да спортуват повече и да шофират разумно.

От началото на кампанията зад инициативата застанаха редица спортни звезди, общественици, професионални футболни отбори и момчетата от юношеския национален отбор по футбол на България до 17 и 19 годишна възраст.

Кампанията е провокирана от зачестилите инциденти на пътя, много от които с фатален край. Тя е насочена и срещу злоупотребата с алкохол и наркотични вещества. Инициативата „Избери Живота“ е надпартийна. Тя стартира символично в навечерието на Международния ден на младежта – 12-ти август, с провеждането на кръгла маса, в която се включиха редица младежки организации.

Фондация „Ханс Зайдел“ също подкрепи инициативата като включи свой представител в дискусията, която завърши с обща декларация, подкрепена от всички присъстващи.

Автор: „24 часа“За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ