Прочутият чакръкчия Паско Райчев вдига Ноа Сонко Сундберг за ЦСКА

7 Dni Sport13.09.2022
Левски - ПАОК, Георги Миланов, Жереми Петрис, Хосе Кордоба, Ноа Сонко Сундберг

Шансовете Ноа Сонко Сундберг да играе в дербито срещу ЦСКА в неделя са реални.

Гамбиецът уплаши сериозно треньорския щаб и феновете на Левски, след като напусна контузен дербито с Локомотив (София) (2:3) още след първия гол на домакините в осмата минута, пишат колегите от „Мач Телеграф“.

Секунди по-рано той стъпи върху крака на вратаря Пламен Андреев и навехна тежко глезена си, който веднага се поду сериозно.

След срещата се заговори, че контузията е доста сериозна и бранителят, който има и шведски паспорт, със сигурност ще изгори за мача с ЦСКА. От вчера обаче стана ясно, че има сериозна надежда Сундберг все пак да се оправи и да вземе участие в дербито. Това уверява прочутият в цяла България чакръкчия Паско Райчев от Пловдив. Сундберг, заедно с лекаря на Левски и помощник-треньора Димитър Телкийски, посетиха кабинета му в понеденик.

„Става дума за навяхване. Стъпил е върху крака на вратаря и е изкълчил глезена си. За щастие няма скъсани връзки. Глезенът му е подут, бяха му сложили шина. Аз обаче съм оптимист, че ще успея да му помогна и да го възстановя за мача с ЦСКА“, обясни Паско Райчев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ