„Offenders“ излезнаха с кървава декларация 6 дни преди Вечното дерби: Дръжте устата си затворена

7 Dni Sport12.09.2022
Левски - ЦСКА, Фенове, Сектор "Г"

От официалната Фейсбук страницата на „Офендърс“:

„Бележитият писател Марк Твен веднъж е казал следното: „По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения.“

Властелините на евтиния найлон отново показват, че по духовитост, хумор, сатира и забава, са без аналог у нас. За разлика от всичко останало. Бихме желали да им предоставим малко информация за следващата образователна публикация, която ще доосветли отново безспорната им онлайн доминация.

За последните 4 години две страници на Фен Клуб „Сектор Г“ с по над 20 и 15 хил. последователи бяха закривани от социалната мрежа заедно с някаква страничка, наречена South Division, притежаваща малко над 16 хил. харесвания в момента на кончината си. Към днешна дата третата и настоящата страница на Сектор „Г“ има почти 20 000 лайка за 2 години съществуване.

Какво показва простата математика? За 6 години страниците на Сектор „Г“ са генерирали приблизително 55 000 харесвания. От другата страна, преименуваната на Ултрас Лефски такава и покойната вече Паник Бутон’06 събират с 9000 по-малко за два пъти по-дълъг период от време. Ако това не е достатъчно, може да погледнем и Instagram в момента, където Сектор „Г“ има с по 4000 отгоре както над УЛ(*йно), така и на „СекБтор“.

Мерси и довиждане.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ