„Не желаем това „извиняващо се нищожество“ да ръководи мачове на Левски“

7 Dni Sport12.09.2022
Наско Сираков,

Ръководството на Левски се обърна към Съдийската комисия и публикува клип с две ситуации, при които „сините“ смятат, че са ощетени. От „Герена“ нарекоха съдията от мача с Локомотив (София) (2:3) Валентин Железов „извиняващо се нищожество“ и обявиха категоричното си решение, че не желаят той повече да ръководи техни мачове.

Изявлението на ПФК Левски:

„Уважаеми ръководители на Съдийската комисия към БФС. Представяме на Вашето внимание две идентични ситуации, в които Левски видимо бе ощетен от ръководените от Вас съдии.

Първата от тях е от 1-ия кръг на Първа лига при гостуването на ЦСКА 1948 в Бистрица, когато главния рефер Ивайло Стоянов не отсъди очевидна игра с ръка на футболист на противниковия отбор в наказателното му поле.

Втората е от 10-ия кръг на първенството – в събота, 10 септември срещу Локомотив (София). Главният съдия Валентин Железов не санкционира игра с ръка на футболист на домакините въпреки многобройните повторения, които видя на ВАР монитора. Ситуация, след която падна победното попадение за Локомотив.

След случилото се в първия кръг не взехме отношение единствено заради доброто на българското съдийство. Със съдията Валентин Железов обаче това се превръща в тенденция.

Категорично заявяваме, че не желаем това „извиняващо се нищожество“ да ръководи мачове на Левски.

П.П: С интерес очакваме да научим дали главният съдия и дежурният делегат на мача на стадион „Локомотив“ в София са описали в своите доклади всичко, което чуха ушите им в тунела след края на първото полувреме на срещата.

ПФК Левски“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ