ЦСКА се похвали с три победи, 5:1; 3:1 и 3:0

7 Dni Sport12.09.2022
ЦСКА, Юноши

Отборите от детско-юношеската школа на ЦСКА записаха три победи и едно равенство в мачовете, изиграни през миналата седмица, отбелязва официалният сайт на клуба.

В елитната юношеска група до 15 години момчетата, водени от старши треньора Румен Трифонов, разгромиха връстниците си от Дунав (Русе) в 5:1. Александър Георгиев бе точен на два пъти, а по един гол добавиха Давид Георгиев, Мартин Андонов и Кирил Манчев. Мачът се игра на клубната база в Панчарево.

Във втория двубой от елитните първенства, който се игра също на същия терен, ЦСКА U17 завърши наравно 3:3 с Пирин (Благоевград). Головете за тима, воден от Стоян Ангелов, отбелязаха Венцислав Иванов, Кирил Георгиев и Александър Кожухаров.

Тимът до 14 години, воден от наставника Мартин Митов, победи връстниците си от Академия Септември с 3:1 в двубой, който се игра на терена на ВТУ „Тодор Каблешков“. Попаденията отбелязаха Владислав Великов, Деян Василев и Андрей Андонов.

Отборът до 16 години, предвождан от старши треньора Ивайло Станев, победи с класическото 3:0 Национал, а точни за ЦСКА бяха Илия Димитров, Юлиан Гилов и Мартин Попов. Двубоят се игра на един от терените на НСА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ