Техничен кариока пред дебют за Локомотив Пловдив

7 Dni Sport12.09.2022
Лудогорец - Локомотив Пловдив, Александър Томаш

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш обмисля да даде дебют в родния футбол на последното попълнение в тима Джовани Маркес. Работната виза на бразилеца беше готова още преди дербито с Ботев, но в него специалистът предпочете да заложи на футболисти, които имат повече опит.

Десетката показва добри неща по време на тренировките и макар да не е в оптимално кондиционно състояние той ще поиграе малко срещу Септември, ако няма непредвидени обстоятелства, пишат колегите от „Мач Телеграф“.

Треньорският щаб привлече Джовани като заместник напусналия през лятото Лукас Салинас, който в момента защитава цветовете на израелския Ашдод.

С групата на „черно-белите“ в София вчера пристигна и другият бразилец, който дойде, за да подсили атаката на тима. Става дума за Евандро, който имаше здравословни проблеми и пропусна няколко тренировки, но вече се включва наравно със съотборниците си. Извън сметките на Томаш продължават да са основните централни защитници – Райън Бидунга и Луан.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ