Лаура Траатс разплака България и призна: Да истина е, имах дупки в главата след операцията

7 Dni Sport10.09.2022
Лаура Траатс

Олимпийската шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика Лаура Траатс разказа любопитни подробности за опасната травма, която приключи нейната кариера няколко седмици след Игрите в Токио.

Грацията разкри в интервю за YouTube канала „Спортната джунгла“, че проблемът съществувал от няколко години.

„Имала съм моменти на обостряне, но с лекарския екип ги овладявахме – разказа Лаура Траатс. – Понякога беше трудно да вдигам предмети и да изхвърлям уредите. Преди световното цялата ръка започна да трепери. Тогава г-жа Раева спря целия отбор. В такива моменти ние спортистите сме обсебени от желанието и амбицията. Не си даваме сметка какво чувства тялото и кога да се каже стоп. След операцията първото нещо, което направих, беше да си мръдна краката. Само ръката, която ми правеше проблем, беше леко изтръпнала. Успокоих се. Не можех да дъвча. За застопоряване на главата ми бяха сложили едни неща. Имах рани и дупки.“

Как са протекли първите дни след сложната операция? Какво е преживяла Лаура преди и по време на триумфалната олимпиада в Токио? Как гимнастичката намира любовта още в детската градина и какви са плановете на диамантените момичета, всичко това във втората част от интервюто с Лаура Траатс:


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ