„Търсенето приключи, откриха Калоян Кръстев“

7 Dni Sport10.09.2022
ЦСКА, Калоян Кръстев

„Търсенето е приключило, откриха и разсекретиха къде е централния нападател на ЦСКА – Калоян Кръстев“, с тази шега започва четивото на Христо Горчев в социалната мрежа Фейсбук.

„Калоян е открит, а Саша Илич още веднъж с брилянтен ход. Опита да го наложи на „Армията“ веднага и не се получи и вместо да го разкара, той каза, че вярва в качествата му и предприе друго решение. Изпрати го под наем в именития тим на Берое и какво се случва? Още в първия мач Кръстев отбеляза две попадения, едното му бе отменено.

Разгеле, както се казва започна да бележи. Сега Калата трябва да натиска здраво и да ни радва с още попадения, а в подходящи момент, да бъде дръпнат отново при нас и да пренесе попаденията и добрите игри пред „червената“ публика.

За Митко Митков, който също е в Берое и Мартин Смоленски в Пирин Благоевград се отнася същото. Мисли се и се работи за бъдещето на ЦСКА – това е радващо“, пише още запалянкото.

Калоян Кръстев бе избран и за играч на мача Берое – Спартак Варна.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ