Илич работи денонощно за ЦСКА, най-големите таланти на Партизан акостираха на „Армията“

7 Dni Sport08.09.2022
Спартак Варна - ЦСКА, Саша Илич

Саша Илич за пореден път демонстрира, че размаха му е голям и работата му в ЦСКА изобщо не се ограничава само с първия отбор на „армейците“. Старши-треньорът подсили редиците на юношите си младша възраст и организира мач на тима срещу Партизан Белград.


Отборна снимка на двата отбора и всички длъжностни лица участвали в мача между ЦСКА и Партизан.


Имало и официална вечеря, на която е бил световния шампион Кристиан Дзакардо и Валери Божинов.

„Отборът на Партизан Белград във възрастова група младши кадети победиха отбора на ЦСКА в София с резултат 3:0.

Черно-белите бяха посрещнати от Г-н Саша Илич, легенда на Партизан и модел за подражание на много момчета от младежката ни школа, което им даде допълнителна мотивация да дадат всичко от себе си в мача и да постигнат победа.

Домакините посрещнаха топло нашия отбор, лидерите на организираните фенове на отбора също дойдоха да поздравят отбора на Партизан и да им благодарят за пристигането, което потвърждава добрите отношения между двата клуба от Белград и София.“, пише в официалното съобщение на „Os FK Partizan“ в социалната мрежа Инстаграм.

По непотвърдени данни Саша Илич е хвърлил око на някои от най-големите таланти на Партизан Белград и има намерение за някои от тях. Както се вижда при ръководството на сърбина „армейците“ залагат на млади и талантливи футболисти. Това се доказа и в последните три трансфера на „червените“ – Марсинио Кареасо, Жираир Шагоян и Симеон Александров.

С връзките на Илич не е изключено някои от талантите да се озове на „Армията“, възможен е и трансфер в обратната посока.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ