Галин Иванов: Чака ни тежък мач с ЦСКА, но отиваме за трите точки

7 Dni Sport08.09.2022
галин_иванов

Полузащитникът на Славия Галин Иванов говори за колегите от „Дарик“ преди гостуването на стадион „Българска армия“ срещу ЦСКА.

„Целите са да играем мач за мач, колкото и клиширано да звучи, да играем по-добре, да побеждаваме, да се налагат млади футболисти и да се продават в чужбина. Отборът горе-долу е добре, може и по-добре. С времето ще станат нещата.

Надявам се младите да се учат. С каквото мога, помагам. Който иска да върви нагоре и да се развива, пита. Кристиян Стоянов и Кристиян Добрев имат потенциал и да отидат в чужбина, стига да не се главозамайват.

Тежък мач ни чака с ЦСКА. Добър отбор са. Имат чужденци, които могат да решат всеки един мач, но отиваме за трите точки, да дадем всичко от себе си и се надяваме да си тръгнем щастливи. Не бих казал, че имат някакви слабости. Не сме правили анализ все още. Ще дадем всичко от себе си, а какво ще стане, никой не знае“, каза Галин Иванов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ