Локо (Сф) вдигна двойно цената на билетите за Левски, „сините“ искат поне 2000 талона

7 Dni Sport08.09.2022
ЦСКА - Левски, Отбор, Фенове

Локомотив София вдигна цената на билетите за столичното дерби с Левски, съобщават колегите от „Тема Спорт“.

Двубоят е в събота от 18:45 часа. Талоните ще са по 20 лева за домакини и гости. Досега през сезона те бяха по 10 лева. Толкова струваха и за сблъсъка с ЦСКА в средата на юли, завършил 1:1. Сега обаче от „Надежда“ са преценили, че трябва да ги увеличат. Основната причина е по-големият брой фенове на сините, които се очакват. Така билетите скачат двойно.

Очаква се ръководството а столичните железничари да даде 1300 билета на сините за сектор Г. Като те сами ще ги продават на касите на „Герена“. Възможно е бройката да бъде увеличена, но преди това ще има среща между двата клуба и полицията. Желанието на Левски е било за поне 2000 пропуска. От „Надежда“ се опасяват, че може да дойдат много повече привърженици на сините, като не изключват пробив в системата.

Локомотив София пък вече сложи край на селекцията. Повече нови играчи до зимата няма да идват, категорични са от червено-черния лагер. Засега няма да има и освободени. Очаква се в следващите дни да бъде договорена контролата с дубъла на ЦСКА 1948 за паузата в шампионата заради националните отбори, която ще е в края на септември.

Треньорският щаб на Локо е направил сериозен разбор пред отбора на загубеното малко столично дерби от Славия с 1:2. Железничарите поведоха, но позволиха обрат след почивката. Генчев и щабът му са наблегнали и върху разузнаването на сините. Досега Локо вече игра с останалите 4 столични отбора – 1:1 с ЦСКА, 3:0 със Септември Сф, 0:2 с ФК ЦСКА 1948 и 1:2 със Славия.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ