Гриша Ганчев просто не може да спре, ЦСКА привлича скандинавски терминатор

7 Dni Sport07.09.2022
Гриша Ганчев

ЦСКА е изпуснал в последния момент да привлече изключително добър и опитен защитник, съобщават колегите от „БЛИЦ“ позовавайки се на информация от достоверни източници.

Още вчера следобед информирахме, че часове преди затварянето на трансферния прозорец „червените“ водят преговори с марков футболист.

Става въпрос за централен бранител от скандинавска страна. Играчът, според информацията, е датчанин и се познава с едно от летните попълнения на ЦСКА – норвежеца Джонатан Линдсет.

Неговата цена не е била причината за неосъществения трансфер.

„Не става въпрос за пари. Те бяха уточнени още в понеделник. Вчера обаче се появиха други пречки, които спряха сделката. Казано метафорично – ЦСКА изпусна голяма скандинавска риба, но нищо не е свършило. Доста вероятно е футболистът да подпише предварителен договор, който да влезе в сила от 1 януари. Тогава пак ще се плати сума, която няма да е малка за родните стандарти. Става въпрос за минимум 300 хиляди евро“, казаха още нашите източници.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ