Волейболни Супергерои спечелиха първата важна битка в “Игри на волята”

7 Dni Sport06.09.2022
Цветан Петров,

Волейболистите Цветан Петров (215 см) и Виктория Григорова – Пушката (188 см) и отборът на Супергероите спечелиха първата важна териториална битка в предаването “Игри на волята” по Нова телевизия.

В първа териториална битка се впуснаха племената в четвъртия сезон на приключенското риалити на NOVA – “Игри на волята: България”.

Многокомпонентно и тежко трасе посрещна Непобедимите, Безстрашните и Супергероите на Арената.

Играта изискваше както физическа издръжливост, така и логическо мислене и стратегия. Плуване, гребане, катерене и дърпане на тежки варели през различни препятствия бяха само част от изключително тежките предизвикателства, през които трябваше да преминат играчите.

На Арената Супергероите, сред които и фигуристката Александра Фейгин, който стана 20-а на Олимпийските игри в Пекин 2022, доказаха своята воля и грабнаха победата, която ще отпразнуват охолно в лукса на Резиденцията. Те не се отказаха след забавянето си по трасето, а острият като бръснач ум на Касим Касим се оказа решаващ за изхода на битката. Той реши сложния над 2000-годишен пъзел на Архимед за по-малко от 60 секунди.

„Емоцията е невероятна. Почувствах се така, все едно съм спечелил олимпийска титла“, заяви бившият волейболист на Левски Цветан Петров.

Безстрашните, сред които са Евгения Джаферович и Валери Григоров (син на Мария Гроздева) започнаха с преднина, но тежкото трасе ги измори.

Те заеха второ място и ще изкарват прехраната си с труд и пот в Стопанството. Въпреки своята преднина, която запазиха до края, Непобедимите, сред които е олимпийската бронзова медалиста в борбата от Рио 2016 Елица Янкова, не се справиха с логическата загадка. Следващата седмица племето ще е изправено пред суровите условия на Дивата река, но такива са последствията от загубата на Арената.

Преди тежката битка за територия, трите титулярни племена избраха своите първи капитани. Непобедимите единодушно избраха Куков, знамето на Безстрашните издигна Джаферович, а Супергероите се довериха на Цветан.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ