„Сините“ запалянковци подкрепиха Станимир Стоилов

7 Dni Sport06.09.2022
Левски - ПАОК, Фенове

Три знакови фенски организации на Левски се обявиха в подкрепа на Станимир Стоилов срещу Тити Папазов. Мъри изстреля пореден залп по члена на надзорния съвет на клуба на пресконференцията преди мача с Арда. На нея Стоилов заяви, че въпросните 125 000 лева задължения, които баскетболния треньор е погасил са около 5% от всичките извършени от него зулуми срещу Левски.

„Нашата организация застава твърдо зад Станимир Стоилов!

Крайно време е цялата истина да излезе наяве!

ЗА ЛЕВСКИ, ИСТИНАТА, СВОБОДАТА!
ЛЕВСКИ НА ЛЕВСКАРИТЕ!
ЛЕВСКИ НА МЪРИ СТОИЛОВ!“ – написаха от „Синя Крепост Хисаря“.

„Тити оставка!!! Too much!!! Пълна подкрепа за Станимир Стоилов и борбата му срещу спартаклиите в Левски!“, заявиха от „Blue Brothers Simtly – BBS“.

Организираните фенове на Левски от Петрич също изразиха позиция по темата:

„Ние от „Blue Boys Петрич“ заставаме твърдо зад Станимир Стоилов, зад всяко негово действие и зад всяко негово решение начело на любимия Левски.

Смятаме, че е крайно време клуба да се изчисти от всички вредни паразити, които не спираха да му нанасят вреди и щети през последните години. Вярваме безусловно в Мъри и съветваме всички знайни и незнайни герои да си мерят приказките по негов адрес преди да е станало прекалено късно. Няма да ви споменаваме имената, защото сте прекалено малки и ниски.

Левски на Левскарите! Левски на Мъри!
ЗА ЛЕВСКИ, ИСТИНАТА, СВОБОДАТА!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ