Левски си позволява да отказва оферти от милиони евро

7 Dni Sport06.09.2022
payimage-54Левски - Арда Кърджали, Вандерсон Цунами, Уелтън Фелипе, 9664

Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов – сподели мнението си за победата с 2:0 над Арда.

„Доволен съм как отборът влезе в мача. Трябваше да отбележим още един гол, за да влезе второто полувреме в по-сериозно русло. Имаше желание във футболистите. Продължаваме да изпитваме затруднение в точността на последното подаване и последния удар. Имаше желание и агресия. Второто полувреме отпуснахме контрола на топката, но пък нямаше никакви ситуации пред нашата врата. С оглед на тежкия и емоционален мач в четвъртък, отборът изглеждаше добре като физика. На фона на тежката седмица, доволен съм от отбора.

При нас всички футболисти могат да бележат, имат нужните качества. Не всеки път се получава. При нас нещата се оправят единствено с работа и търпение. Друг вариант при нас няма. Това е отборът, с който разполагаме. Това са играчите, с които ще работим до Нова година. Работим и се надявам следващия мач да сме по-успешни.

Най-вече се радвам, че Краев напредва. Тренира доста играта си с глава и затова напредва.

Търпеливо работим с младите, опитваме да ги развиваме. Към тях очакванията и изискванията са твърди високи. Като изключим Ивелин и Георги, другите са до 25 години. Имаме изключително млад отбор, който трябва да развиваме. Затова се притеснявам от време – навреме за крехкия отбор. Момчетата се стараят. Всеки трябва да добави доста малко, за да направи отборът по-голяма крачка. Знам нашите възможности, затова съм много внимателен в обещанията.

Ивелин днес изглеждаше добре. Имах притеснения за Георги Миланов, защото имаше и Ковид. Съхранихме го, влезе накрая.

Сухите мрежи много пъти се дължат на това, че и съперниците не успяваха да доразвият ситуациите си. Трябва да работим изключително много в защита. Трябва да продължим да работим и надграждаме.

Сега имам вариативност в средната зона и атака. На никой нищо даром няма да дам. Всеки трябва да се бори за мястото си. Сега е прекалено крехка конкуренцията.

Противниците досега не бяха от нашата класа, но преди се мъчихме срещу такива съперници. Сега побеждаваме с лекота. Левски има по-важни неща, отколкото да вземе някой играч.

Декември месец имахме 0 лева оферта за футболистите ни. Левски вече си позволява да отказва милионни оферти в евро. Това е добър атестат, че в клуба вече се работи както трябва. Имаме милионни предложения, някои ги отказвам. Към всички млади играчи има всекидневен интерес. На този етап няма оферта, която да е приета. На този етап явно не се налага да продаваме“, коментира Стоилов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ