Бутали Дориан Бабунски към ФК ЦСКА 1948, но не го искали

7 Dni Sport05.09.2022
Дориан Бабунски,

Медиите в Северна Македония, както и футболни агенти, не спират да пращат във ФК ЦСКА 1948 нападател, който остави сериозна следа във Враца.

Става въпрос за Дориан Бабунски. Нападателят попадна на мушката на шефовете си в Дебрецен, които го купиха през зимата от Ботев. До този момент тай обаче не оправдава доверието към него. Дориан има 5 гола 1 една асистенция в 20 мача. Той се превърна за герой за „Локи“ в събота, след като се разписа в 69-ата минута за победата с 1:0 над Фехервар. Освен това брат му Давид наскоро бе освободен от Дебрецен, пишат колегите от „Мач Телеграф“.

Да, „червените“ имаха интерес към Дориан, но той бе през миналото първенство. Тогава във Враца се надяваха те да наддават с Левски за тарана им. И двата столични клуба обаче бяха пас и така Бабунски се озова в Унгария. Сега обаче „армейците“ са пас.

„Взехме класен нападател в лицето на Сердюк. Имаме и Бастунов, Алекс Колев. Какво ще правим и Бабунски“, категорични са от ЦСКА 1948.

Благодетелят на тима Цветомир Найденов пък си пожела Добрин Гьонов да влезе в ролята на домакин на президенти като Флорентино Перес.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ