Филип Кръстев в ЦСКА. Here We Go.

7 Dni Sport05.09.2022
Филип Кръстев,

Една от перлите в селекцията на Станимир Стоилов – Мъри – Филип Кръстев е желан от вечните им съперници ЦСКА. Това е публична тайна, която бе потвърдена през пролетта и от тогавашния съветник на собствениците при „червените“ – Алън Пардю, който го спомена в специално интервю.

„Алън Пардю харесвал много играта на Филип Кръстев от Левски и вече се заинтересувал дали има вероятност ЦСКА да го отмъкне от „Герена“. Халфът е собственост на белгийския Ломел, който е сателит на Манчестър Сити. Пардю имал добра връзка именно там.“, това пишат колегите от „БЛИЦ“ през април месец тази година.

Интересът все още го има и е реален. Много е вероятно Кръстев да напусне Левски през зимата, а „червените“ са един от отборите, които са готови да дадат шанс на техничаря, да играе в тим, който се бори за титла, Купа и групи в ЕКТ.

Още един коз на „червените“ е, че отбора е тим, който успява да продава добре български играчи в чужбина и да им дава шанс, да разкрият потенциала си на най-високо ниво. Примери през годините много.

Ситуацията тепърва ще търпи развитие.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ