Истината за Филип Кръстев и Левски

7 Dni Sport05.09.2022
Левски, Филип Кръстев

Реалната ситуация между може би един от най-добрите играчи на Левски – Филип Кръстев и „синия“ клуб към момента изглежда по следния начин.

Два отбора от френското първенство – Тулуза и Рен проявяват много сериозен интерес към играещия под наем на „Герена“ – Филип Кръстев, съобщават колегите от „Котаспорт“. Бившият играч на Славия може да напусне „сините“ още през зимата, ако „Сити Футбол Груп“ реши да приеме някоe от двете предложения.

Припомняме, че „Сити Футбол Груп“ държи правата на Кръстев, който играе като преотстъпен в Левски.

Смята се, че интересът и на Тулуза и на Рен към Кръстев е много сериозен.

Скаути на двата френски клуба са присъствали на трибуните на Националния стадион „Васил Левски“ на мача за Суперкупата между Левски и Лудогорец, а Кръстев е затвърдил добрите впечатления. По информация на колегите от „Котаспорт“ скаутите на Тулуза и Рен са били с много положителни оценки за играта на българина.

Проблемът за „сините“ е, че те няма да получат никаква трансферна сума от евентуалната продажба на Кръстев от „Сити Футбол Груп“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ