„Феновете бойкотират Ганчев, но на 100% съм сигурен, че при истината ще си глътнат граматиката“

7 Dni Sport03.09.2022
Гриша Ганчев,

Един от известните привърженици на ЦСКА – Станислав Найденов-Спенс, сподели пред колегите от „Мач Телеграф“ впечатленията си от случващото се в любимия отбор.

„Привържениците бойкотират ръководството, но си мисля, че не 99%, а 100% от тях, ако ги сложиш да управляват клуба, ще си глътнат граматиката. Отстрани е много лесно да критикуваш. Браво на Гриша Ганчев, че не се отказва, а продължава да налива пари. Те трябва да са благодарни, защото ситуацията в отбора можеше да е далеч пo-критична и наистина да няма кой да застане и да подкрепи финансово ЦСКА.

Излиза, че да имаш футболен клуб в България е някаква супер скрита екстра, скъпо хоби. Единствените сериозни пари, които могат да влязат в клуба, са, ако го изкараш на международно ниво.

Ганчев направи много за отбора. Не мога да знам защо си тръгнаха и Любо, и Стойчо. Като работиш с хора, е трудно винаги“, завърши Спенс.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ