Мартин Паскалев: Трябва да дадем не 100, а 200 процента

7 Dni Sport03.09.2022
Screenshot 2022-09-03 at 12.04.59

Младият защитник на Локомотив Пловдив Мартин Паскалев сподели своите очаквания за предстоящото дерби с Ботев на „Лаута“.

Бранителят изрази увереност, че черно-белите ще ликуват след края на мача.

Паскалев имаше проблеми, след като получи няколко тежки удара в главата в последно време – срещу Берое и Арда, но призна, че винаги иска да играе до края на всеки мач, защото по думите му е чест да защитава цветовете и емблемата на Локомотив.

„В последния мач с Берое не показахме най-доброто от себе си, но сега сме амбицирани да се реваншираме пред нашите фенове. За битката с Ботев няма нужда от допълнителна мотивация. Всеки един в съблекалнята е наясно, че трябва да даде не 100, а 200 процента на терена. Запознати сме със силните и слабите страни на съперника. Надявам се да излезем крайни победители. Ще получим мощна подкрепа от нашите фенове, които са 12-ият ни играч. Убеден съм, че ще направят страшно шоу“, каза Паскалев пред клубната телевизия на Локо.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ