Последното съобщение между Стойчо Младенов и Гриша Ганчев: Тлъста лъжа

7 Dni Sport03.09.2022
ФК ЦСКА 1948, Стойчо Младенов

Столичен всекидневник започва днешния си брой с новина, че легендата на ЦСКА – Стойчо Младенов и собственикът на тима към този момент Гриша Ганчев са имали смс коренспондеция през последните няколко дни. В съобщенията ставало въпрос за всичко, което се случва около ЦСКА и ФК ЦСКА 1948 през последните няколко седмици и напрежението между отборите.

Тази информация обаче не отговаря на истината, показа наша проверка. Последно коренспонденция двамата са водили около раздялата на Стойчо Младенов с ЦСКА през изминалата зима, а именно в дните на първия мач на „червените“ срещу Славия от турнира за Купата на „България“. Тогава те двамата си признаха затова и изкараха личния си конфликт в медиите чрез изказвания. Имаше и среща, на която са присъствали и запалянковци от организираните структури на Сектор „Г“.

За тази среща Стойчо Младенов разкри с огорчение преди дни пред колегите от „бТВ“, че феновете не са го защитили, а са чули много грозни неща.

Към момента Младенов е съсредоточен около своите задачи във ФК ЦСКА 1948, а от своя страна Гриша Ганчев с отбора си и свои бизнес дела.

Следващият мач на ЦСКА е днес срещу Спартак Варна, като трите точки са задължителни за „армейците“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ