Черно море подписа с Исмаил Иса

7 Dni Sport02.09.2022
България - Беларус, Исмаил Иса

Черно море привлече нападателя Исмаил Иса, съобщи официалният сайт на клуба.

Атакуващият футболист подписа днес договор с “моряците”.

Това ще е втори престой на Иса в клуба от “Тича”, след като бе част от отбора на Илиан Илиев от лятото на 2019 година до лятото на 2021 година. За този период има записани 51 мача за първенство, в които отбеляза 12 гола.

След това в продължение на една година бившият национал беше без отбор. 33-годишният нападател води подготовка с “моряците” близо два месеца, като дори взе участие в една от контролите на тима. Място за него в състава на Илиан Илиев се отвори след трансфера на Евгений Сердюк във ФК ЦСКА 1948.

През кариерата си Исмаил Иса е играл за Светкавица, Хасково, Левски, Сливен, Локомотив (Мездра) Литекс, Берое, Верея, Дунав, турските Карабюкспор, Елязъгспор и молдовските Шериф (Тираспол) и Дачия (Кишинев). В периода 2019-20 г. нападателят има осем мача и един гол за националния отбор на България. Бил е част от представителните формации на страната до 19 и до 20 години, както и от България Б.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ