Луканов: Логика във футбола няма, в България още по-малко, а във Втора лига – никаква

7 Dni Sport31.08.2022
Черно море - Етър, Емануел Луканов

Старши треньорът на Етър – Емануил Луканов – сподели мнението си за равенството с Беласица.

„През цялото второ полувреме ги натискахме и създавахме ситуации, но не можахме да ги отбележим. Накрая вкарахме от дузпа, но и преди това имахме доста положения. Това са ситуации, които нашият отбор на този терен срещу този отбор трябва да ги вкара.

През първата част – ние нищо и те нищо. С един удар „Беласица“ даде разликата. Логика във футбола няма, в България още по-малко, а във Втора лига – никаква логика! Настройката ни бе да изкараме тези 45 минути и после да ги натиснем с офанзивните футболисти, които бяха навън, както го направихме. Нашият план проработи, но не трябваше да губим с един гол дотогава. Все пак еврогол вкара момчето, това даде разлика. Иначе щяхме да спечелим мача.

Комплименти за „Беласица“, но ние си следваме нашата цел и този равен не го заслужавахме, трябваше да сме победители. Сега трябва да се възстановим и гледаме към неделя и дербито с „Янтра““, коментира Луканов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ